Message in a Bottle reist naar Luxemburg!

Message in a Bottle is begonnen aan een wereldreis om positieve wensen voor de toekomst te verzamelen. Tussen 10 en 17 juli 2016 is het project gepresenteerd in Wormeldange. In het huis van kunstenaar, kunstverzamelaar en ambassadeur Hubert Wurth. De opening op 10 juli werd druk bezocht en er was grote belangstelling voor de opstelling van 46 amforen.

Moki presenteerde daar ook het zilveren sieraad, dat ze met Marleen Guthschmidt ontwierp. Onder het motto ‘Wear the philosophy’ kunnen ambassadeurs van het project de gedachte helpen verspreiden.

SILVER BOTTLE

MESSAGE IN A BOTTLE

Een reis vol verborgen wensen

Het project Message in a Bottle bestaat uit honderd zwart-witte grote potvormen van 90 centimeter hoog, geëxposeerd op onverwachte, inspirerende locaties.

Kunstenaar Moki Last werkt aan dit project sinds 2012. Ze presenteerde het in november 2015 in Den Haag. Van daaruit is het project gaan reizen.

Naast de reis vormt het verzamelen van wensen een belangrijk onderdeel. Wensen ten gunste van de wereld. Ze zullen zich als een olievlek verspreiden.

U kunt uw wens met Moki delen

(moki@mokilast.nl).

Tijdens de presentaties wordt uw wens door Moki Last tweemaal op, met de hand ingekleurd, rijstpapier geschreven. Een daarvan verdwijnt in een bottle.

Een tweede wordt opgenomen in een boek.

U kunt het project steunen door een extra geschreven wens aan te kopen.

De amforen zelf zijn verstild en contemplatief. Ze stralen de perfectie van imperfectie uit. Men vraagt zich af waar ze vandaan komen en waarheen ze onderweg zijn. Tijdens de reis vergaren ze positieve wensen voor de wereld. Eenmaal in de pot blijven de wensen verborgen, het worden Hidden Messages.

De onzichtbare kracht van Message in a Bottle is de positieve uitstraling van

binnenuit. Als een steen in de vijver in deze turbulente tijden.

Als verstilde getuigen zetten de amforen hun reis voort, steeds meer wensen verzamelend; bakens van rust en contemplatie.

Message in a Bottle is een meerjarenplan.

Elke presentatie wordt gefilmd. Alle wensen samen vormen een boek.

Een selectie van wensen zal op de muren van de ruimte zichtbaar zijn.

Wisdom of the crowds en crowdfunding maken dit project mede mogelijk. Het zal zich als een perpetuum mobile over de aarde verplaatsen.

U kunt dit project steunen door een amfoor uit te kiezen, door een handgeschreven wens aan te schaffen of door een nieuwe locatie aan te bieden.

U kunt het project vleugels geven door

het te verspreiden binnen uw netwerk.

Moki Last,

Den Haag, juni 2016

www.hiddenmessages.eu moki@mokilast.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *